PDA

View Full Version : Hawaye Dil

Virtual Afghans
12-30-2003, 08:34 AM
sallam
i hope u all r doing well
umm i like this Maten soo much guftum bash hamtrayee shuma share kunum.
hope u like it

بيا وبنشين تا از هوای دل برايت بگويم هوايی که هر کس به سراغش برودهوايی می شود ومرغ دلش اگر پرواز کرد چه مشکل خواهد بود نشستن آن.

بيا وبنشين تا برايت از رازهای سر به مهر بگويم از درهای بسته از دلهای شکسته.بی مهابا به مهمانی دل برويم ببينيم آنجا چه خبر است.دلی که اگر شکست وای برما٫ واگر پريدوای برما٬ واگرگوشه گيرشدوای وای.

دلی که اگر اميدوار شدچه ها که نمی کند واگر مايوس شدمی ميرد

دلی که اگر افسارش را رها کردی ٫بر او جفا کردی واگر اورا زندانی کردی بازهم جفا کردی

دلی که اگر دائم از پی نظر برودوبه هر سو که بخوانندش بی خبر برود چه بلايی برسرش خواهی آورد.

دلی که اگر دلبسته شد خسته می شودواگر به کسی دل نبست مرده می شود.

بيا وبنشين تا از اين دل برايت بگويم که به تير يک غمزه چه خونهايی که نريخت وچه خون دلهايی که نخورد.

بيا تا از دل مجنون واز مجنون بدتر برايت بگويم که اگر نبودی مجنونی نبود وحال که هست همش غم ليلی است وباز مجنونی نيست.

بيا تا بگويم که اگر غم دلدار داشتی چه که نداشتی؟ واگر غم دلدار نداشتی چه که داشتی؟

Virtual Afghans
12-30-2003, 08:37 AM
Nice. :)
Here is something I was reading:

عشق فروتن است عشق فروتني است از ياد نبريم كه درسرتاسر زندگي خود هرگاه به انسان والايي شايسته ي عشق برخورده ايم نخستين خصلت برجسته اي كه در او يافته ايم فروتني او بوده است و هر قدر درجه ي دانش و فرهنگ وي بالاتر به همان نسبت فروتني او نيز افزونتر است

پس عشق را با اين نخستين خصلت بزرگ و خجسته مي توان بازشناخت عشق نيكي است عشق همه ي نيكي هاي جهان را در خود جمع دارد و به همين سبب نيرومند است به سبب همين نيرومندي است كه مهربان و ايثارگر است و به عكس دمي به اين سنگين دلان و ستمكارگان افسار گسيخته ي سرتا سر جهان بنگريد كه سنگين دلي و ستمكارگي آنان به رغم نيرومندي ظاهريشان حاصل ضعف و پلشتي آنهاست

Virtual Afghans
12-30-2003, 08:41 AM
مجنون تو کوه را از صحرا نشناخت
ديوانه عشق تو سر از پا نشناخت

هر کمی به تو ره يافت ز خرد گم گرديد
آنکس که تو را شناخت خرد را نشانخت

جسم همه اشک گشت و چشم بگريست
در عشق تو بی جسم همی بايد زيست

از من اثری نماند اين عشق ز چيست؟
چون من همه معشوق شدم عاشق کيست؟